Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.11.2016.

22:53

Španci odoleli na Vembliju, nula Azura i Elfa

Četiri gola na Vembliju, nula na San Siru, ubedljiva Hrvatska, te uspešni Skandinavci, obeležili su prijateljske utakmice u utorak.

Izvor: AK

Autor: AK

Španci odoleli na Vembliju, nula Azura i Elfa
Foto: Getty images

Englezi su imali dva gola prednosti protiv Španije, ali je "Crvena furija" odigrala završnicu na prepunom Velmbiju kao da je finale Svetskog prvenstva, te u 96. minutu izvukla 2:2.

"Albion" je poveo pogocima Adama Lalane iz penala i Džejmija Vardija. Jago Aspas smanjuje sjajnim udarcem na reprezentativnom debiju u 89. minutu, a veče domaćinu je u nadoknadi pokvario Isko.

"Azuri" i "Elf" su remizirali bez golova na San Siru, gde nije bilo ni preteranog broja šansi, dok je Hrvatska pogocima svojih golgetera Mandžukića, Čopa i Kramarića ubedljivo slavila u Belfastu sa 3:0 protiv Severne Irske.

Danska je remizirala u Češkoj 1:1, dok su uspešniji bili drugi skandinavski timovi. Larson i Telin su doneli Švedskoj 2:0 protiv Mađarske u Budimpešti, a Traustason i Ingason isti rezultat Islandu na Malti.

Rival Srbije u kvalifikacijama za SP 2018. Austrija igrala je bez golova sa Slovačkom, kao i Francuzi sa Obalom Slonovače.

Prijateljske:
Malta – Island 0:2
Mađarska – Švedska 0:2
Ukrajina – Srbija 2:0
Češka – Danska 1:1
Austrija – Slovačka 0:0
Italija – Nemačka 0:0
S. Irska – Hrvatska 0:3
Engleska – Španija 2:2
Francuska – Obala Slonovače 0:0

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve