Nova vest
Fudbal

Utorak, 15.11.2016.

11:48

Mesi je jednom ispucao loptu u publiku (VIDEO)

Britanski novinar Nil Meklin pokušao je da objasni sukob na konferenciji sa Novakom Đokovićem slikom u kojoj je spomenuo Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Mesi je jednom ispucao loptu u publiku (VIDEO)
Photo by Jasper Juinen/Getty Images

Meklin je u svojoj kolumni objasnio raspravu sa Đokovićem i spomenuo dvojicu najboljih fudbalera današnjice.

„Zamislite Lionela Mesija ili Kristijana Ronalda da šutnu loptu u publiku, a onda da iznervirano tvrde da na konferenciji za medije ne bi trebalo da budu pitani o svom ponašanju. Nešto ekvivalentno tome uradio je Novak Đoković u nedelju“, napisao je Meklin očigledno ne baš upućen u dešavanja u fudbalu.

Prvi je Mesi, za kojeg veliki deo javnosti smatra da je najbolji fudbaler svih vremena, imao nekoliko ispada na terenu, među kojima najveći u velikom derbiju sa Real Madridom pre nekoliko godina.

Iznerviran grubom igrom protivnika i sudijskim odlukama, Argentinac je ispucao loptu i pogodio navijačicu ’madridskog kluba’.

Ni njegov najveći rival nije uvek cvećka na terenu – Ronaldo je u više navrata udarao bez lopte protivničke igrače i ispoljavao nezadovoljstvo na terenu.

Istina je da u pravilima piše da u slučaju pogotka navijača, teniser koji je ispucao loptu dobija automatsku suspenziju, ali uporedba sa situacijama na fudbalskim terenima koje je Meklin spomenuo ne stoji, barem ne u ovom slučaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve