Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.11.2016.

19:15

Lalatovićeva Srbija bolja od Crne Gore u Podgorici

Novoformirana selekcija Srbije (igrači do 20 godina) savladala je u prvoj proveri vršnjake iz Crne Gore u Podgorici– 2:1(0:0).

Izvor: SM

Autor: SM

Lalatovićeva Srbija bolja od Crne Gore u Podgorici
Foto: FSS

Selekcija koju predvodi selektor Nenad Lalatović ostvarila je pobedu protiv Crne Gore, ali po svemu prikazanom rezultat je mogao da bude mnogo ubedljiviji.

Lalatović je pružio šansu svim igračima, a ovo je generacija momaka koji treba da predstavlja Srbiju u narednom ciklusu kvalifikacija za EP za mlade reprezentacije, koje počinju u drugoj polovini iduće godine.Uglavnom, dobar test, a biće ih još u narednom periodu, verovatno protiv Ukrajine i Slovačke.

Jako sam zadovoljan, pre svega fenomenalnim pristupom igrača koji su u meč ušli kao da se radi o takmičarskoj utakmici. Tražio sam od njih da pokažu onu volju i htenje koje krase našu A i mladu reprezentaciju, jer ako sam ja ponosan na činjenicu da sam selektor ove reprezentacije Srbije, onda i svaki igrač mora da bude svestan da je privilegija biti reprezentativac i nositi dres sa državnim grbom. prilika. Mene raduje da su momci za relativno kratko vreme, nekoliko dana koliko smo proveli zajedno, prihvatili moje zahteve i sve to preneli na teren. Taktički je sve delovalo dosta dobro, igrali smo visok presing, delovali u polju jako dobro“, rekao je Nenad Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve