Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.11.2016.

13:15

Ibrahimović: Želeo sam da igram baš kao Ronaldo

Napadač Mančester Junajteda Zlatan Ibrahimović otkrio je da mu je idol jedan od najboljih napadača svih vremena Luis Nazario da Lima Ronaldo.

Izvor: SM

Autor: SM

Ibrahimović: Želeo sam da igram baš kao Ronaldo
Getty Images

“Niko nije kao Ronaldo, on je fenomen, želeo sam da igram baš kao on. Brazilac je takav igrač da šta god da uradi to postane nestvarno", izjavio je fudbaler 'Crvenih đavola'.

"Mogao je da radi nemoguće stvari i stvarao je magiju. Uzeo je loptu i kao da je poručio: 'preuzimam brigu o njoj.' Nije takav igrač postojao pre, nema ga ni danas. Ne postoji", nastavio je bivši reprezentativac Švedske

Popularni El Fenomeno izabran je za najboljeg igrača Svetskog fudbalskog prvenstva 1998, a Ibrahimović je izjavio je da je finale tog prvenstva najbolja utakmica ikada.

"Ne gledam puno fudbal jer ga igram. U slobodno vreme želim da se odmorim od toga, ali ako moram da odaberem jednu utakmicu bilo bi to finale Svetskog prvenstva 1998. između Francuske i Brazila. Naravno, Ronaldo je igrao i to želite da gledate a bio je tu i Zidan. Takve igrače želite da gledate", zaključio je bivši fudbaler Pari Sen Žermena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve