Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.10.2016.

20:15

Lalatović: Dao sam sebi minut ćutanja

Trener Vojvodine Nenad Lalatović ocenio je da je njegova ekipa izgubila od Radničkog iako igra najbolji fudbal u Super ligi.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Lalatović: Dao sam sebi minut ćutanja
Starsport

"Ja bih sada sam sebi dao minut ćutanja. Ja ću ćutati i čestitati mojim igračima, najboljoj ekipi, dominirali su 45 minuta s igračem manje. Dominirali su, pokazali su Srbiji da igraju najbolji fudbal. Ja sebi dajem minut ćutanja", rekao je Lalatović za televiziju Arenasport posle utakmice.

Vojvodina je u Nišu poražena s 0:1 u utakmici 14. kola Super lige Srbije. Novosadjani su od 45. minuta imali igrača manje na terenu, pošto je Novica Maksimović dobio crveni karton.

Trener Radničkog Milan Rastavac ocenio je da je njegova ekipa zasluženo pobedila u večerašnjoj utakmici.

"Mislim da se može videti da je publika bila zadovoljna današnjom utakmicom, odnosno šansama na jednoj i drugoj strani. Objektivno, mislim da smo zaslužili ova tri boda, imali smo više izglednih prilika i mislim smo dali sve od sebe da dodjemo do vrlo važna tri boda", rekao je Rastavac.

Na pitanje koji su dometi Radničkog u ovoj sezoni, Rastavac je rekao će se u narednom periodu videti kakve rezultate može da ostvari njegova ekipa.

"Videćemo tek koji su nam dometi. Trebalo bi odraditi zimsku pauzu i prelazni rok u kom možemo da pokažemo naše domete. Videćemo, idemo od utakmice do utakmice", dodao je Rastavac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve