Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.10.2016.

19:20

Vojvodina poražena u Nišu, Čukarički u Lučanima

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na gostovanju od Radničkog iz Niša – 1:0, dok je Mladost na svom terenu savladao Čukarički – 2:0, u 14. kolu Superlige Srbije.

Izvor: SM

Autor: SM

Vojvodina poražena u Nišu, Čukarički u Lučanima
StarSport

Novosađani su ispustili bodove i pali na treće mesto na tabeli sa 29 bodova, koliko ima i Partizan, koji zbog bolje gol razlike zauzima drugu poziciju.

Fudbaleri iz Niša osvojili su vredna tri boda i sada zauzimaju peto mesto sa 27.

Napadač Radničkog Mladen Mrkić doneo je pobedu svom timu u 22. minutu, a gosti su od 45. minuta imali i igrača manje pošto je Novica Maksimović zaradio drugi žuti karton, pa je morao da napusti teren.

Utakmica u Nišu protekla je u izuzetno jakom ritmu sa dosta šansi na obe strane. Radnički je u prvom poluvremenu mogao da ima i ubedljiviju prednost, ali je Milan Pavkov dvaput bio neprecizan. Radnički brojčanu prednost nije uspeo da iskoristi i dođe do ubedljivije pobede, a čak je i Vojvodina u finišu imala nekoliko solidnih prilika, ali ekipa Nenada Lalatovića nije uspela da izjednači.

Vojvodina u narednom kolu dočekuje ekipu Radnika iz Surdulice, dok će fudbaleri Milana Rastavca gostovati u Ivanjici ekipi Javora.

Na drugom meču, Mladost iz Lučana slavio je protiv ekipe sa Banovog brda, golovima Vladimir Radivojević u 39 i Mladena Bojovića u 79

Čukarički se sada nalazi na 15. mestu na tabeli sa deset bodova, dok je ekipa Mladosti ma šestoj poziciji sa 25.

Lučanci u sledećem kolu igraju sa Radom na Banjici, a fudbaleri Čukaričkog dočekuju Radnički iz Niša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve