Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.10.2016.

23:27

Tadić: Da zaplačeš...

Junak pobede Srbije nad Austrijom Dušan Tadić istakao je i da mu je srce bilo puno kada je publika u Beogradu počela da skandira njegovo ime.

Izvor: B92

Autor:B92

Tadić: Da zaplačeš...
Foto: StarSport

Tadić je imao dve asistencije i gol, kao i u meču protiv Moldavije pre tri dana, za pobedu na Austrijom od 3:2.

"Nije bitno ko daje i ko namešta, najbitnije je da ekipa pobedjuje i da igramo kao ekipa. Mislim da nas je selektor namestio kako treba i da sve ide po redu. Ima stvari koje treba ispraviti, ali to je normalno. Bićemo sve bolji", rekao je Tadić.

Publika na stadionu "Rajko Mitić" posle njegovog gola počela je da skandira njegovo ime, što se retko dogadja kada su reprezentativci u pitanju.

"Bilo mi je puno srce, da zaplačeš. Jako mi je drago zbog toga, ali, ponavljam, najbitnije je da smo pobedili. Publika nas je podržala i hvala im na tome", rekao je Tadić.

Tadić je učestvovao kod svih osam golova Srbije u kvalifikacijama za SP, tri je dao, a pet namestio.

"Teška utakmica, Austrija ima jaku reprezentaciju, sa dobrim igračima. Imali su dobre prilike i možda su zaslužili jedan bod", dodao je vezista Sautemptona.

Srbija deli prvu poziciju sa Irskom sa po sedam bodova, dva manje ima Vels kojem "Orlovi" gostuju 12. novembra.

"Grupa teška, jer svako može pobediti svakog, pa će biti teško do samog kraja. Ovo su važni bodovi, ali pred nama je još mnogo utakmica", podvukao je Tadić, koji je bio najbolji igrač na utakmici", zaključio je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve