Nova vest
Fudbal

Petak, 23.09.2016.

11:40

Vojvodina: Posebne premije za pobedu nad Zvezdom

Upravni odbor i sponzori Vojvodine daće posebne premije igračima i stručnom štabu u slučaju pobede protiv Crvene zvezde u predstojećoj prvenstvenoj utakmici.

Izvor: B92

Autor:B92

Vojvodina: Posebne premije za pobedu nad Zvezdom
Foto: StarSport

Novosadski klub gostuje u Beogradu u nedelju od 19 časova, kao lider Superlige Srbije posle devet kola.

Tim Nenada Lalatovića, bivšeg trenera Zvezde, prestigao je aktuelnog šampiona prošlog vikenda pobedom nad Borcem 2:1, a nakon poraza crveno-belih u 152. "večitom" derbiju od Partizana.

"Zbog važnosti utakmice koja se u nedelju igra na stadionu 'Rajko Mitić' u Beogradu i velike želje da se Vojvodina učvrsti na liderskoj poziciji na tabeli Super lige, Upravni odbor i Sponzorski pul kluba odlučili su da igračima i članovima stručnog štaba isplate ekstra premije ukoliko se ekipa sa gostovanja vrati sa osvojena tri boda. Istovremeno, izražavamo veliku želju da na gostujućem terenu pokažemo jedinstvo navijača, igrača, stručnog štaba, sponzora i uprave kluba, te da na sportski i viteški način dodjemo do pobede. Mi smo jedno - to je naša snaga", navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Deseto kolu Superlige otvoriće duel Rada i Čukaričkog u subotu na Banjici, dok se sve ostale utakmice igraju u nedelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu