Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.08.2016.

13:38

Vijeira: Da zadržimo prvo mesto do kraja

Fudbaler Crvene zvezde Ugo Vijeira rekao je da mu je drago što su se crveno-beli vratili na prvo mesto na tabeli Superlige pobedom u Lučanima.

Izvor: SM

Autor: SM

Vijeira: Da zadržimo prvo mesto do kraja
Starsportphoto

Ekipa Miodraga Božovića savladala je ekipu Mladosti sa 4:2, a Vijeira je izrazio želju da na vrhu ostanu do kraja šampionata.

"Meni je najbitnije da smo pobedili u Lučanima i da smo se sa nova tri boda vratili na prvo mesto na tabeli. To je mesto koje nam pripada i koje ćemo pokušati da zadržimo do kraja sezone. Igrali dobro i efikasno, pokušaćemo da uđemo u seriju pobeda", rekao je Vijeira za klupski sajt.

Portugalski napadač bio je dvostruki strelac u Lučanima i nagovestio da se vraća u staru formu.

"Srećan sam i zadovoljan što sam počeo da postižem golove. I prethodne sezone mi je bilo potrebno malo vremena da uđem u formu, nadam se da ću i ove godine biti efikasan kao prethodne. Znači mi što sam u vrhu liste strelaca, kao što bi svakom napadaču značilo", zaključio je fudbaler Crvene zvezde.

Izbranici Miodraga Božovića u narednom kolu dočekuju Voždovac u sredu od 20.30 sati na stadionu ’Rajko Mitić’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve