Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.08.2016.

11:16

U-17: Drugi poraz Srbije na turniru "Rackeve"

Fudbaleri Srbije do 17 godine doživeli su i drugi poraz na turniru "Rackeve" u Mađarskoj, ovoga puta od Škotske.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Foto: Getty Images

Srbija je posle startnog poraza od Češke izgubila rezultatom 2:1.

Škoti su u prethodnom kolu ubedljivo poraženi od domaćina Mađarske (1:5), ali ni taj podatak nije pomogao „orlićima“ da budu na višem nivou, jer osim našeg vođstva i gola Markovića posle kornera u prvom delu igre, bolja realizacija je bila u znaku našeg rivala.

Škoti su do preokreta došli u 58. minutu kada smo neuspešno blokirali jedan udarac, lopta je promenila pravac i prevarila golmana. Igrao se 67. minut kada su Škoti došli do vođstva i pokazalo se kasnije, vredne pobede.

Jeličić je hteo da vrati loptu Gordiću, ali usled loše komunikacije ona je završila u našoj mreži. Dovoljno za brigu pred naredni duel koji naša selekcija igra protiv Mađarske koja je danas poražena od Češke (0:2).

Strelci:1:0 Marković 21, 1:1 Hamilton 57, 1:2 Jeličić (autogol) 67. Gradski stadion. Gledalaca: oko 100. Sudija: Gal Đonđai (Mađarska).Pomoćnici:F.Balaž, G.Kovač (Mađarska).

Srbija: Gordić, Kostić, Šehović, Jeličić (Bosić), Marković, I.Ilić, Nešković, Stuparević,Đerlek, Kokir Janković),Nović (Gavrić)
Škotska: Arči, Čurč, Velš,Dis, Ros, Midlaton, Mer, Hamilton, Paterson,Henderson, Kembel, Lions

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve