Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.04.2016.

16:22

Ćurčić: Razgovarao sa FSS, nisam imao podršku

Radovan Ćurčić poručio da je napustio klupu reprezentacije jer nije imao punu podršku na putu ka Svetskom prvenstvu u Rusiji, u čiji plasman je čvrsto verovao.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Ćurčić: Razgovarao sa FSS, nisam imao podršku
Starsportphoto

Članovi Odbora za hitna pitanja na sednici su doneli odluku o sporazumnom raskidu ugovora o sa Ćurčićem.

Ćurčić je bio selektor Srbije od novembra 2014. godine, kada je došao umesto Dika Advokata u toku kvalifikacija za prvenstvo Evrope u Francuskoj.

„Posle razgovora sa odgovornim ljudima u Fudbalskom savezu Srbije i moje procene da ne postoje ambijent i puna podrška u kojima bih mogao da ostvarim ono u šta sam čvrsto verovao, plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji, želim da se zahvalim, pre svega, igračima na posvećenosti i profesionalnom odnosu, kao i mojim najbližim saradnicima i svim ljudima koji su verovali u moj rad. Reprezentaciji Srbije želim sve najbolje u predstojećim kvalifikacijama, da ostvari želje svih nas i plasira se na Svetsko prvenstvo“, rekao je Radovan Ćurčić.

Na istoj sednici Savo Milošević podneo je ostavku na mesto direktora A reprezentacije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve