Nova vest
Fudbal

Subota, 16.04.2016.

23:32

Ibanjes: Nikada ne bih slavio kao Everton

Fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjes zamerio je igraču Partizana Evertonu način na koji je proslavio gol u derbiju i dodao da se on nikada tako ne bi ponašao.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Ibanjes: Nikada ne bih slavio kao Everton
Starsport

"Šta da kažem, retko ko tako slavi gol. Ima on svoje ljude iza gola, a on trči prema našim navijačima, to nije pošteno. To rade ljudi koji ne misle na svoje navijače. Ja da sam dao gol, trčao bih prema svojim igračima i popeo se. Ali vidite kakvu on ima glavu", rekao je Ibanjes novinarima posle utakmice.

Zvezda i Partizan igrali su nerešeno 1:1, a fudbaler crno-belih Everton Luis izjednačujući gol u nadoknadi vremena proslavio je provocirajući protivničke navijače.

Ibanjes je kazao da mu je to mnogo zasmetalo.

"Ne možeš da se kontrolišeš u takvim situacijama, izgubio sam se, trčao prema njemu. Da nije bilo saigrača, ko zna šta bih napravio, u tim trenucima ne misliš", kazao je Ibanjes.

On je istakao da je tužan jer njegova ekipa nije trebalo da izgubi.

"Tužan sam zbog rezultata, nije trebalo da u poslednjih 30 sekundi izgubimo utakmicu, to jest dva boda koja su nam bila potrebna. Trebalo je mnogo bolje, ali moramo da nastavimo dalje", rekao je Ibanjes.

On je dodao da je Zvezda mnogo bolja od Partizana, što je i pokazala.

Zvezda šest utakmica pre kraja prvenstva ima 12 bodova više od Čukaričkog, a 14 od trećeplasiranog Partizana. Crveno-beli će narednu utakmicu igrati protiv Borca u Čačku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve