Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.03.2016.

23:30

Hidink: Nama su zamene klinci, a njima Kavani

Menadžer Čelsija Gus Hidink rekao je da bila jasna razlika u kvalitetu u duelu sa Pari Sen Žermenom u osmini finala Lige šampiona.

Izvor: JT

Autor: JT

Hidink: Nama su zamene klinci, a njima Kavani
Getty Images

‘Sveci’ su posle trijumfa sa 2:1 na svom terenu, istim rezultatom slavili i na “Stamford bridžu” i zasluženo prošli dalje.

“Ušli smo u utakmicu sa previše poštovanja prema njima i u prvih deset minuta su oni dominirali. Oni su odličan tim, ali čim smo se trgli, imali smo nekoliko šansi”, rekao je Hidink.

Sve se promenilo u 67. minutu, imali smo dobru priliku da povedemo, ali se Dijego Kosta povredio. Znali smo da nije potpuno spreman, ali je želeo da igra i postigao je prelep gol”, dodao je Hidink.

Holandski stručnjak je istakao da se po tome ko je ušao kao zamena na teren videlo ko je kakav tim.

Videla se jasna razlika između timova kada smo mi morali da uvedemo mlade igrače, a oni Edinsona Kavanija. Ipak, moram da smo mi imali Kenedija i on je bio odličan”, naglasio je Hidink.

Hidink je na klupu ‘Plavaca’ stigao u decembru, posle otkaza koji je uručen Žozeu Murinju, kada je Čelsi bio na rubu ispadanja. Mnogi su u Ligi šampiona videli spas sezone, ali je taj san završen.

Ovo je zaista teška sezona. Umalo nismo paničili zbog ispadanja kada sam ja stigao, ali je sigurno da ćemo teško stići do četvrtog mesta”, istakao je Hidink.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve