Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.03.2016.

23:06

Di Marija: Zasluženo!

Fudbaler Pari Sen Žermena Anhel di Marija rekao je da su ‘Sveci’ zasluženo prošli u četvrtfinale Lige šampiona dvostrukim trijumfom nad Čelsijem.

Izvor: JT

Autor: JT

Di Marija: Zasluženo!
Getty Images

Šampion Francuske je u oba duela sa ‘Plavcima’ slavio sa po 2:1, a u revanšu je do trijumfa došao golovima Adrijena Rabioa i Zlatana Ibrahimovića.

Presrećni smo, ova pobeda nam je donela veliku sreću. Rad koji smo uložili u ovu sezonu se isplatio večeras. Demonstrirali smo svoj talenat, kontrolisali smo utakmicu u potpunosti i zasluženo prošli dalje”, rekao je Di Marija.

Sa Di Marijom se složio i njegov saigrač David Luiz, koji je naglasio da su Parižani već spremni i za naredne izazove.

Bila je ovo veoma teška utakmica za nas, ali nismo promenili svoju filozofiju. Pokušavali smo da držimo loptu u svom posedu i pravimo prostor za golove. Ovo je timska pobeda. Svi znaju koliko je teško igrati u Londonu, ali smo ostali mirni i postigli golove u ključnim trenucima. Daćemo sve od sebe da pobedimo i u narednim mečevima, spremni smo za to”, naglasio je Luiz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve