Nova vest
Fudbal

Subota, 20.02.2016.

21:12

Obamejang: Obećao sam dedi da ću igrati za Real

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Pjer-Emerik Obamejang otkrio je da je svom dedi obećao da će jednog dana igrati za madridski Real.

Izvor: JT

Autor: JT

Obamejang: Obećao sam dedi da ću igrati za Real
Getty Images

Posle sjajnih igara u redovima Borusije, za 26-godišnjeg reprezentativca Gabona je tokom prelaznog roka bio zainteresovan veliki broj klubova, ali je klub iz Dortmunda sve ponude odbio.

Obamejang je već postigao 20 golova u Bundesligi ove sezone, a iako ističe da mu prija interesovanje najvećih evropskih klubova, njega zanima samo jedan – Real.

Moj dečački san je da igram za Real. 2014. godine sam svom dedi, koji je iz Avile, mesta udaljenog 110 kilometara od Madrida, pre nego što je umro obećao da ću igrati tamo. Biće komplikovano, ali mi se nalazi to negde u podsvesti“, istakao je Obamejang, „Kada sam bio klinac, gledao sam snimke Uga Sančesa. Kolut unazad koji izvodim posle golova su moj omaž njemu. Kada bih igrao za Real ili bilo koji drugi španski klub, to bi bio lep poklon za moju majku“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve