Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.02.2016.

20:14

Van Gal: Runi? Ne znam koliko će pauzirati

Menadžer Mančester junajteda Luj van Gal rekao je da ne zna kada će se kapiten Vejn Runi vratiti na teren posle povrede kolena.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Van Gal: Runi? Ne znam koliko će pauzirati
Getty images

Runi je izostavljen iz ekipe za utakmicu u Danskoj protiv Mitjilanda zbog povrede kolena, a britanski mediji spekulišu da će engleski reprezentativac odsustvovati do dva meseca.

Kako je preneo Skaj sports, Van Gal večeras u Danskoj nije mogao da kaže koliko će Runi odsustvovati iz ekipe.

"Runi ima problema sa kolenom pa ćemo morati da sačekamo i vidimo koliko će trajati oporavak. On postiže mnogo golova i veoma je važan za naš tim, ali moraćemo da se nosimo sa tim. Teško je reći koliko će odsustvovati. Povredio se u utakmici protiv Sanderlenda i ima problema sa kolenom. Ne mogu da kažem više od toga", rekao je Van Gal.

Runi je završio utakmicu sa Sanderlendom, a Van Gal je rekao da je njegov "fantastičan stav prema fudbalu" možda i doprineo povredi.

"To je tipično za Vejna. On je momak koji želi da ide do kraja čak i kada oseća bol. To je fantastičan stav, ali je i loše za njegovo telo", rekao je Van Gal.

Prva utakmica šesnaestine finala Lige Evropa izmedju Mitjilanda i Mančester junajteda igraće se sutra od 19.00 u Herningu u Danskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve