Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.02.2016.

11:12

Nenad Milijaš treći put u Zvezdi?

Bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš mogao bi da se vrati među crveno-bele već ove zime, nezvanično saznaje B92.

Izvor:

Autor:

Nenad Milijaš treći put u Zvezdi?
StarSport

Tridesetdvogodišnji vezista, osvajač tri titule i dva nacionalna Kupa sa najtrofejnijim srpskim klubom, raskinuo je ugovor sa kineskom Hebei Fortunom i slobodan je u izboru nove sredine.

Bivši igrač Zemuna, Vulverhempton Vonderersa i Manisaspora prešao je u redove kineskog drugoligaša, koji je u tom trenutku predvodio Radomir Antić, 2014. godine, a sa 13 golova i sedam asistencija bio je najzaslužniji za plasman tima u prvu ligu.

Međutim, dolaskom Žervinja iz Rome (18 miliona), Stefana Mbije iz Trabzonspora (6 miliona) i Edua iz Jeonbuka (3,6 miliona) Hebei je ispunio dozvoljenu kvotu stranaca, pa je bio prinuđen da raskine unosan ugovor sa svojim najboljim igračem.

Iako ima nekoliko unosnih ponuda prvoligaša iz najmnogoljudnije zemlje sveta, prema informacijama naše kuće, najrealnija opcija za nastavak njegove karijere jeste povratak u Srbiju – najpre zbog činjenice da je Ksenija Milijaš u novembru na svet donela blizance Lazara i Vasilija.

Milijaš je za Zvezdu igrao od 2006. do 2009. godine, zatim i od 2012. do 2014. godine, a za to vreme sakupio je ukupno 147 nastupa, postigao 52 gola i upisao 34 asistencije.

Lider Superlige Srbije doveo je ove zime u svoje redove već dvojicu vezista – Davida Babunskog iz Barselone i Damijena le Taleka iz Mordovije, kao i štopera Edsona da Silvu iz Sao Paola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve