Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.01.2016.

23:24

Metalac se u Budvi sprema za proleće

Fudbaleri Metalca počeli su pripreme za prolećni deo sezone, koje će jednim delom odraditi kod kuće, dok potom odlaze na bazični deo u Budvu.

Izvor: B92

Autor:B92

Metalac se u Budvi sprema za proleće
foto: StarSport

Trener Nenad Vanić rekao je da je planirano sedam pripremnih utakmica, prvo u Gornjem Milanovcu protiv Kolubare, potom pet u Budvi, dok će generalna proba za start prvenstva biti prijateljski duel sa Jagodinom u gostima.

“On je dodao da su ekipu napustili Đenić i Panić, pozajmice su istekle Miloševiću i Šobatu, a klub više ne računa na Barsaka, koji je slobodan igrač.

"Još uvek nema pojačanja, i dalje smo u fazi pregovora i u toku nedelje trebalo bi da bude konkretnijih poteza. Pojačanja će sigurno biti, ali u ovom trenutku nemamo dogovor ni sa jednim igračem"”, zaključio je Vanić.

Metalac trenutno zauzima 11. mesto u Superligi sa 24 boda, šest manje od Javora na osmoj poziciji koja vodi u plej-of, a na startu prolećnog dela šampionata 20. februara gostuje Čukaričkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve