Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.12.2015.

23:41

"Utakmica Zvezda - Čukarički vraća veru u fudbal"

Pomoćni trener Crvene zvezde Srđan Maksimović rekao je da utakmica sa Čukarički u okviru 20. kola Superlige Srbije vraća veru u srpski fudbal.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

‘Crveno-beli’ su sa 7:2 pobedili Čukarički na Banovom brdu i upisali 17. trijumf zaredom, a Maksimović je dodao i da je njegova ekipa pokazala karakter.

Prvo poluvreme definitivno vraća veru u srpski fudbal. Ne mislim samo rezultatski, već je i pored toga bilo mnogo šansi i zaista smo mogli da uživamo. Pre tri dana smo doživeli onakav poraz i ispali iz Kupa, a samo nekoliko dana kasnije videli smo nešto potpuno suprotno”, rekao je Maksimović novinarima posle utakmice, “Verujemo da ovako nešto nije mogla da uradi ekipa bez karaktera, jer ovo samo može samo onaj ko ima jak karakter”.

Popović je istakao da je za Zvezdu bilo bitno da postigne gol na početku drugog poluvremena, pošto je posle prvih 45 minuta vodila sa 3:2.

Ostvarili smo bitnu pobedu iz više razloga. Drugo poluvreme smo otvorili golom, a onda je Čukarički dobio crveni karton i tu je bila rešena utakmica. Posle toga smo meč priveli kraju. Taj crveni karton je rezultirao visokom pobedom”, naglasio je Maksimović.

Maksimović je naveo da su se ‘crveno-beli’ ozbiljno pripremali za utakmicu sa Čukaričkim. “Kod nas u Zvezdi Čukarički doživljavamo kao veoma ozbiljan tim. Mi smo se maksimalno spremili za ovu utakmicu, jer oni to zaslužuju. Jedan su od najboljih klubova u Srbiji”, rekao je Maksimović.

Maksimović je dodao da se pre utakmice sa trenerom Miodragom Božovićem dogovorio da dođe na konferenciju za novinare u slučaju pobede Crvene zvezde. Crvena zvezda posle 20 kola zauzima prvo mesto u Superligi sa 56 bodova, dok je Čukarički treći sa 35.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve