Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.12.2015.

18:21

Božović zaobišao novinare

Trener Crvene zvezde kratko je prokomentarisao pobedu nad Čukaričkim kao reakciju na "loš dan" protiv Borca, bez pojavljivanja na pres konferenciji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crveno-beli su nakon debakla u Kupu (5:1), deklasirali Čuku sa 7:2 na Banovom brdu, za 17. uzastopnu pobedu u Superligi Srbije.

"Mislim da je bila izvanredna utakimca. Imali smo dobrog portivnika dok nisu ostali sa igračem manje. Mislim da smo ovom utakmicom pokazali da je onaj poraz u Kupu od Borca bio samo naš loš dan", rekao je Božović za Arenu, pa zaobišao novinare.

Boživić se nije pojavio pred novinarima u medija centru, a zamenio ga je trener golmana Srđan Maksimović.

"Rekao mi je (Božović prim. aut) da ako pobedimo dođem ja, ako bude nerešeno Voja Ćalov, a ako izgubimo on. Naravno, šalim se. Rekao mi je da dođem, a ekipa je otišla u autobus", rekao je Maksimović.

Trener Čukaričkog Zoran Popović ističe da je Zvezda sasvim zasluženo pobedila.

"Jako čudna utakmica, odigrali smo fantastično prvo poluvreme, ali su nas presekle tri stvari - penal, gol u finišu prvog dela i crveni karton. Ono što se desilo Zvezdi pre tri dana, sada se desilo nama", zaključio je Popović.

Zvezda je ubedljivo prva na tabeli sa 56 bodova, čak 19 više od prvog pratioca Borca, dok je Čukarički treći sa 21 bodom zaostatka.

Crveno-beli u sledećem kolu dočekuju Radnik iz Surdulice, dok Brđani gostuju niškom Radničkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve