Nova vest
Fudbal

Subota, 21.11.2015.

21:11

Klop: Savršen osećaj

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da igra nije bila savršena, ali da je osećaj posle pobede od 4:1 nad Mančester Sitijem savršen.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Beta/AP Photo

Njegova ekipa slavila je na Eihadu ubedljivim rezultatom, a nemački stručnjak nije krio oduševljenje.

Klop je istakao da je iz ove pobede najvažnije to što su njegovi igrači svesni svojih kvaliteta i da ima još prostora za napredak.

„Šta mogu da kažem posle ovakve pobede? Postigli smo sjajne golove. Ovo je veliki korak, sa ovakvim rezultatima, ekipa će još više verovati u sebe. Osećaj je savšen. Utakmica nije bila savšrena, ali je bila veoma dobra. Siti nije mogao da počne kako je želeo. Mi smo igrali sa dosta strasti i to je za nas najvažnije. Dobra vest je da možemo još bolje. Imamo kvalitet, mogli smo da damo još golova, ali 4:1 je savršen rezultat. Momci sada mogu da veruju da su jači nego što mnogi ljudi misle“, rekao je Klop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve