Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.11.2015.

23:51

Di Bjađo: Srbija i mi favoriti u grupi

Selektor mlade reprezentacije Italije Luiđi di Bjađo rekao je da su njegova ekipa i Srbija favoriti za osvajanje prvog mesta u grupi kvalifikacija za EP.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Fudbaleri Italije igraju u petak u Novom Sadu protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2017. godine.

"Momci u dobroj formi, nije bilo nikakvih neplaniranih situacija, tako da smo u dobrom stanju... Srbija i mi smo favoriti za osvajanje prvog mesta u grupi, tako da će to biti odlična utakmica", rekao je Di Bjađo za italijanske medije.

Italija i Srbija imaju po tri pobede iz isto toliko utakmica, odnosno po devet bodova. Isti broj bodova ima i Irska, ali iz četiri utakmice, kao i Slovenija, koja je do sada odigrala pet mečeva.

"Radili smo na tameljima ove ekipe nekoliko godina. Bili smo ubeđeni da ćemo dobro početi kvalifikacije, što smo i uradili. Zadovoljan sam, ali moramo da igramo još bolje", rekao je Di Bjađo.

Utakmica između Srbije i Italije biće odigrana u petak u Novom Sadu od 18.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve