Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.09.2015.

18:15

Pep: Jasno mi je zašto je Dinamo dobio Arsenal

Trener Bajerna Pep Gvardiola kaže da je Dinamo Zagreb izuzetno organizovana ekipa i da razume zašto je Arsenal poražen u utakmici prvog kola F Grupe LŠ.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Dinamo je neporažen u 45 utakmica u niz, to pokazuje koliko je dobar. Svi su mislili da će Arsenal dobiti Dinamo u Zagrebu bez problema, ali nakon što sam pogledao snimak utakmice video sam da je zagrebačka ekipa vrlo jaka. Igrali su dobro i organizovano u obrani, održavali su formaciju... Neće nam biti lako", rekao je Gvardiola.

Bajern će u utorak na stadionu Alijanc Arena u Minhenu od 20.45 dočekati Dinamo u utakmici drugog kola Lige šampiona.

"Moramo da pobeđujemo kod kuće, a ova utakmica je velika prilika da dođemo u dobru poziciju uoči utakmica sa Arsenalom. Verujem u svoj tim. Postajemo sve bolji iz utakmice u utakmicu", dodao je Gvardiola.

Šef struke Bajerna rekao je da će utakmicu sa Dinamom zbog povreda propustiti Arturo Vidal i Sebastijan Rode. S druge strane, Gvardiola se nada da će se uskoro na teren posle dugih pauza vratiti Frank Riberi i Arjen Roben.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve