Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.09.2015.

16:23

Enrike: Mesi je nezamenjiv

Trener Barselone Luis Enrike priznao je uoči meča Lige šampiona protiv Bajera iz Leverkuzena da je nemoguće naći zamenu za povređenog Lionela Mesija.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

"Mesi je jednostavno nezamenjiv. Ipak, moramo i bez njega da nastavimo sa našom idejom igre. To će nam biti izazov", rekao je Enrike.

Mesi je u subotu u pobedi od 2:1 protiv Las Palmasa zadobio ozbiljnu poredu ligamenta levog kolena, zbog čega će morati da pauzira na sledećih osam utakmica.

Enrike. ipak, veruje da će Mesi biti spreman za prvi 'El Klasiko' ove sezone protiv madridskog Reala. 21. novembra na Santjago Bernabeu.

"Leo je u nedelju došao na kontrolu, bio je odlično raspoložen i dobro je izgledao", rekao je Enrike i dodao da je "vreme na Mesijevoj strani".

Hrvatski internacionalac Ivan Rakitić takođe se nada da Mesijevo odsustvo neće uticati na opšte raspoloženje tima.

"Mesijeva povreda nas je sve pogodila. Boli to što nećemo biti sa najboljim igračem sveta, ali je to istovremeno i motivacija da naredne mečeve pobedimo za njega", rekao je Rakitić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve