Nova vest
Fudbal

Petak, 10.07.2015.

13:42

Vered: Prvenstvo je cilj; Jović: Realan rezultat

Fudbaler Crvene zvezde Idan Vered rekao je da je razočaran eliminacijom iz kvalifikacija za Ligu Evrope, ali da je cilj ekipe srpsko prvenstvo.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images
foto: StarSport

Zvezda je i u revanšu u Almatiju izgubila od Kajrata, pa je ukupnim rezultatom 1:4 eliminisana u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Prvenstvo nam je cilj i imamo kvalitet da ga osvojimo, s obzirom na to da tim tek treba da se uigra. Bićemo sve bolji i bolji", rekao je Vered novinarima na povratku iz Kazahstana.

Vered je istakao da eliminacija u prvom kvalifikacionom kolu neće uticati na njegovu motivaciju pred nastavak sezone.

"Ovo je razočaravajuće. Imali smo prilika da postignemo pogodak, bio nam je neophodan. Utakmica bi sigurno bila drugačija da smo dali gol u prvom poluvremenu", kazao je izraelski krilni fudbaler.

Napadač crveno-belih Luka Jović složio se sa saigračem da eliminacija ne bi smela da utiče na ekipu pred početak srpskog prvenstva.

"Utakmica je bila teška. Kajrat je pokazao da je u boljoj formi, ali nema izgovora. Ovo je bio realan rezultat. Eliminacija ne bi trebalo da utiče na naše igre u prvenstvu", rekao je Jović.

Zvezda će takmičenje u super ligi početi 18. jula, kao gost OFK Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve