Nova vest
Fudbal

Petak, 10.07.2015.

09:20

Bandalovski želi da napusti Partizan

Bugarski defanzivac Ivan Bandalovski želi da napusti Partizan nezadovoljan ulogom u timu srpskog šampiona.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images
foto: StarSport

Bandalovski je ostao bez mesta u prvom timu povratkom Miroslava Vulićevića, zbog čega želi da napusti Humsku.

"Pre nekoliko dana mi se na isti način kao i Branko Ilić obratio Bandalovski, sa najavom. Nije bio decidiran, pitao je ako dobije jako dobru ponudu da li bi mogao da ide. Videćemo šta će se dešavati", rekao je trener Zoran Milinković.

Ilić je pre nekoliko dana prešao iz Partizana u kazahstansku Astanu, a nema navoda o eventualnoj ponudi za Bandalovskog.

Milinković je istakao da je tim želeo da ovog leta dovede Marka Lomića, Branka Jovičića i Branislava Jovanovića, ali da su od iskusnog beka brzo odustali, dok nisu mogli da pariraju ugovorima koje vezni igrači imaju u Rusiji i Izraelu.

Partizan sezonu počinje u utorak, a rival je gruzijski šampion Dila Gori, o kojem crno-beli nemaju mnogo informacija.

"Imamo određenih podataka, malo su nas, priznajem, ograničili. Nisu imali generalnu probu, hteli smo da odemo, proverili sa agencijom koja im je u Turskoj organizovala pripreme, svi mečevi su im bili zatvoreni za javnost. Nismo bili u mogućnosti da ih vidimo na delu, no nećemo biti bez informacija, sigurno", rekao je Milinković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve