Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.07.2015.

15:30

Ninković: Čuka najorganizovaniji klub u zemlji

Bivši reprezentativac naše zemlje Miloš Ninković ocenio je da je Čukarički najorganizovaniji klub u zemlji i dodao da može i do titule prvaka Srbije.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Šteta je što nema više takvih klubova i više gazda kao što je Čukin. Mislim da je to jedini način da se fudbal vrati i bude onakav kakav je nekada bio. Sve ostalo je neozbiljno. Vidimo i sami da ni Zvezda ni Partizan nisu organizovani kao Čukarički", rekao je Ninković.

Ninković je trenutno bez kluba, pa poslednjih dana trenira na stadionu Čukaričkog.

Bivši fudbaler Čukaričkog, Crvene zvezde, kijevskog Dinama i Evijana naveo je da ekipa sa Banovog brda može da se bori i za sam vrh srpskog fudbala i to pre svega zahvaljujući planskom radu.

"Pitanje je samo šta u klubu žele. Da li da zadrže najbolje i bore se za Evropu i titulu u Srbiji ili će da guraju klince iz svog pogona. Čini mi se da se Čuka odlučila za ovo prvo, jer su videli da imaju kvalitet i da imaju prostora da doguraju daleko u Evropi. Pa što da ne i da se uzme titula", kazao je Ninković.

On je dodao i da ga je Čukarički prijatno iznenadio osvajanjem Kupa Srbije.

"Mislim da nije bitno da li si zvezdaš ili partizanovac, bitno je da titulu osvoji najbolji. Iskreno i ja sam u tom filmu da šampioni mogu da budu samo Zvezda ili Partizan. Jednostavno, izgleda malo nerealno da neko treći bude šampion. Zato mi je malo iznenađenje bilo kada je Čukarički osvojio Kup, ali drago mi je da se to desilo. Uz Čuku sam često, čak i dok sam igrao u Crvenoj zvezdi. Biću tu i u četvrtak protiv Domžala... Čukarički vraća veru u naš fudbal. Nadam se da se sve ovo neće raspasti i ostati samo bajka, jer u našem fudbalu i zemlji je jako teško zadržati dobru organizaciju", rekao je Ninković i dodao da će za desetak dana biti poznato gde nastavlja karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve