Nova vest
Fudbal

Subota, 30.05.2015.

18:27

Lampard: Bane je 'dijamant' od momka

Živa legenda Premijer lige i Čelsija Frenk Lampard izabrao je svoju idealnu postavu, a među njima je i naš Branislav Ivanović.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

Osim kapitena reprezentacije Srbije, u postavi je još šest igrača londonskih 'Plavaca', kao i Rio Ferdinand, Stiven Džerard i Serhio 'Kun' Aguero.

"On je zver od fudbalera. Ima sve što je potrebno – snagu, tehniku, želju za odlazak u protivnički kazneni i postizanje golova, a ne libi se ni da gurne svoje telo do gornjih granica", pojasnio je Frenk izbor Baneta.

Popularni Frenki, koji će posle epizode u Mančester Sitiju nositi dres člana MLS lige Njujork Sitija naredne sezone, osvojio je sa ekipom sa Stamford Bridža tri Premijer lige, četiri FA Kupa i Ligu šampiona, a za 13 godina u klubu postao je i njegov najbolji strelac.

"Bane igra svaki meč i odrađuje svaki trening kao da mu je poslednji – daje sve od sebe. On je apsolutni dijamant od momka. Ne biste želeli da mu se zamerite, pošto je kao cigla", dodao je Lampard.

Lampardovih idealnih jedanaest:

Golman: Petr Čeh;

Odbrana: Branislav Ivanović, Džon Teri, Rio Ferdinand, Ešli Kol;

Vezni red: Klod Makalele, Eden Azar, Stiven Džerard, David Silva;

Napad: Serhio Aguero, Didije Drogba;

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve