Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.05.2015.

18:48

Teri: Voleo bih do kraja da budem u Čelsiju

Kapiten Čelsija Džon Teri rekao je da bi voleo da do kraja karijere ostane u londonskom klubu i priznao da je razmišlajo i u prelasku u MLS ligu.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Beta/AP Photo

Poslednjih godina aktuelno je igrati u SAD, tamo se između ostalih i oprobao Dejvid Bekam, a naredne sezone u toj ligi nastupaće i Frenk Lampard i Stiven Džerard.

"Voleo bih da završim karijeru u Čelsiju, iako je možda bilo perioda kada sam razmišljao o igranju u Americi, ili negde gde bi to bilo najbolje za moju porodicu."

"Nadam se da ću igrati još nekoliko godina. Uvek sam razmišljao da ću igrati bar do 35. godine, a sada sam blizu toga", rekao je Teri i istakao da Čelsi ima perspektivan tim koji možda pravi dobre rezultate u budućnosti.

"Gledajući ovaj sastav, mislim da ima potencijal da uradi mnogo više nego u prošlosti", dodao je Teri.

On je čitavu karijeru proveo u Čelsiju sa kojim je osovjio četiri Premijer lige, pet trofeja u FA Kupu, tri Liga kupa, dva Komjuniti Šilda i po jednu Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve