Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.05.2015.

14:30

Može li Real protiv prokletstva?

Večeras je na programu revanš meč drugog polufinala Lige šampiona kada će svet saznati ko će biti protivnik Barseloni u borbi za trofej.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

U standardnom terminu od 20.45 Real Madrid na ’Santjago Bernabeu’ dočekuje Juventus, posle 2:1 iz Torina.

Trener Reala Karlo Ančeloti ima samo jednu dilemu, da li da oporavljenog Karima Banzemu ubaci na teren od prvog minuta.

"Benzema je 100 odsto spreman. Može da igra od početka ili uđe kasnije. Nije igrao mesec dana i to je moja jedina nedoumica u ovom trenutku. Moguće je da će Serhio Ramos ponovo biti u sredini terena. Igrači sura moraju da budu kao jedan. Blizu smo novog finala, učinićemo sve da pobedimo, želimo da ispišemo novu stranicu istorije i postanemo prvi tim koji će odbraniti trofej", izjavio je Ančeloti na konferenciji za medije.

Finale je san za Kolumbijca Hamesa Rodrigesa.

"Igrali su dobro u prvom meču, ali će ovo biti odličan test za nas. Moj san je da igram u finalu Lige šampiona. Moramo da budemo fokusirani i pokušamo da pogodimo kada nam se ukažu prilike. Imamo igrače koji mogu da postižu golove, samo treba da budemo strpljivi. Potrebna nam je pomoć navijača, oni će biti naš 12. igrač", poručio je Rodriges.

Andrea Pirlo dva puta je dizao ’ušati’ pehar, ali želi novu titulu sa ’Starom damom’.

"Svesni smo da smo dovoljno snažni i imamo iskustva i kvaliteta da opet osvojimo trofej. Verujem da možemo da ostvarimo naš cilj, iako nam predstoji drugo poluvreme dvomeča. Sanjam da osvojim Ligu šampiona sa Juventusom, a posebno bi bilo ako bih to uradio u Berlinu, gde sam sa Italijom postao prvak sveta", rekao Pirlo.

Revanš utakmica polufinala Lige šampiona između Reala i Juventusa igra se od 20.45. U prvom meču, pre sedam dana u Torinu, Italijani su slavili sa 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve