Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.04.2015.

22:23

Milinković: Kontrolom do pobede

Trener Partizana Zoran Milinković ocenio je da su njegovi fudbaleri zasluženo savladali Jagodinu u teškoj superligaškoj utakmici.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images
Starsport

Partizan je golom Ivana Šaponjića na svom terenu savladao Jagodinu sa u 25. kolu Super lige, posle kojeg je zadržao pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

"Pobeda je bila teška, ali zaslužena. Izgarali smo, nijednog momenta pitanje pobednika nije došlo u pitanje. Veoma smo zadovoljni", rekao je Milinković novinarima posle utakmice.

"Šteta što dobru igru u prvom poluvremenu nismo krunisali drugim golom, onda bi bilo sve lakše. Jagodina je igrala za jedan prekid ili kontranapad, ali smo sve to uspeli da kontrolišemo i zabeležimo novu pobedu, što je najvažnije", kazao je Milinković.

On je rekao da se videlo da su njegovi fudbaleri bili potrošeni posle "večitog" derbija sa Crvenom zvezdom za vikend, u kom su igrali nerešeno bez golova.

"Bravo za momke, čestitam im", istakao je trener Partizana.

Trener Jagodine Simo Krunić kazao je da je razlika u kvalitetu dva tima bila više nego očigledna.

"Pokušali smo na svoj način, borili se svih 90 minuta i nismo uspeli. Imali smo neke poluprilike i pokušali da dodjemo do pozitivnog rezultata, ali je to bilo teško, jer Partizan ima kvalitetne igrače na svim mestima. Protiv Partizana treba i doza sreće, da damo možda i slučajno neki gol, ali nismo uspeli", kazao je Krunić.

Partizan će u narednom kolu gostovati Vojvodini, dok će Jagodina kod kuće igrati sa Donjim Sremom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve