Nova vest
Fudbal

Petak, 20.03.2015.

22:29

Simeone: Veliki mečevi, veliki tim

U četvrtini finala Lige šampiona gledaćemo madridski gradski derbi, a trener Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao da će to biti veliki mečevi sa velikim timom.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP

"Veliki protivnik, kao, uostalom, i svih preostalih sedam u ovoj fazi Lige šampiona, pa nas očekuju veliki mečevi. Iskreno, trenutno sam fokusiraniji na naredni meč u Primeri protiv Hetafea, jer do mečeva sa Realom ima i više nego dovoljno vremena. Skoro mesec dana. Ali, ja vas razumem, razumem da vam je zabavno da pričate samo o tako velikom meču".

Prvi meč četvrtine finala Lige šampiona, ujedno i repriza prošlogodišnjeg finala, na programu je 14. marta na Visente Kalderonu, dok je revanš na Santijago Bernabeuu zakazan osam dana kasnije.

'Jorgandžije' u subotu dočekuju Hetafe, ali će oči celog fudbalskog sveta biti uprte u nedeljni 'El Klasiko' na Nou Kampu.

"Želim pobedu sutra, jer sam tako možemo da održimo korak sa vodećim, snažnijim, timovima iz lige. To je ono o čemu konstanto pričam – moramo ostati konkurentni i razmišljati o tome svaki dan. Ništa drugo mi nije preterano bitno", dodao je Ćolo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve