Nova vest
Fudbal

Subota, 07.03.2015.

19:17

Varga: Mnogo znače ova tri boda

Pomoćni trener Partizana Zvonko Varga rekao je da je njegov tim ispunio cilj pobedom nad Donjim Sremom u Novom Sadu, uprkos problemima u drugom poluvremena.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images
Starsport

"Pobeda je najvažnija. Zato smo i došli, i to smo i ostvarili. Prvo poluvreme smo zaista dobro odigrali, dominirali smo, a njima nismo dozvolili ništa na sredini terena osim jedne polušanse", rekao je Varga televiziji Arena.

Partizan je na poluvremenu vodio 1:0, a onda je povisio na 2:0. Donji Srem je posle smanjio na 2:1, tako da su crno-beli morali da se brane, ali su na kraju došli do prve pobede u prolećnom delu šampionata.

"U drugom poluvremenu se valjda osetio taj psihološki pritisak. Sa igračima smo na poluvremenu pričali da ne stajemo već da probamo da nađemo drugi gol. Na kraju smo ga i dali, i to mnogo znači, ali smo posle primili i morali smo da se borimo do kraja. Najvažnije je da smo izdržali i ova tri boda će nam mnogo značiti", rekao je Varga.

Trener Donjeg Srema Zlatomir Zagorčić kazao je da je tim bio psihološki opterećen u prvom poluvremnu.

"Nismo baš planirali da onako odigramo prvo poluvreme. Malo je bilo straha od Partizana u prvom poluvremenu. Na poluvremenu smo se dogovorili da igramo borbeno i pokazali smo da možemo da se nadigravamo. Da je tako bilo od prvog minuta, bio bi drugačiji ishod na kraju", rekao je Zagorčić.

"Tako je to kod nas, uvek je samopouzdanje malo poljuljano kada se igra protiv najvećih", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve