Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.02.2015.

19:28

Krunić: Mladost nezgodan domaćin

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izjavio je da veruje u povoljan rezultat protiv Mladosti u prvoj utakmici prolećnog dela Superlige.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Krunić je doda da ekipa iz Lučana zna da bude nezgodan domaćin.

"Prva utakmica je najteža, a uz to imamo protivnika koji važi za nezgodnog domaćina. Svesni smo njihove snage, znamo šta imaju i čime mi raspolažemo, utakmica će biti teška i moramo da budemo psihički spremni", rekao je Krunić.

Krunić je dodao da Jagodina želi da se neporažena vrati iz Lučana.

"Ne sumnjam u svoje igrače, nadam se da će i u ovoj utakmici imati odnos kao što su imali do sada. Pokušaćemo da ostvarimo povoljan rezultat", rekao je Krunić.

On je istakao da će imati problem da sastavi tim, iako u ekipi trenutno nema povređenih igrača.

"U nezgodnom smo trenutku, Cvetković je najavio odlazak u inostranstvo, a od standardnih igrača klub je napustio Arsenijević. Žao nam je Cvetkovića jer je mnogo značio ovoj ekipi, ali videćemo. Imamo druge igrače i ne sumnjam u one koji su tu", poručio je Krunić.

Težak meč posle zimske pauze očekuje i prvotimac Jagodine Danijel Gašić.

"Mladost je dobra ekipa, tvrda, disciplinovana, želi svakoga da dobije na domaćem terenu. Ne idemo sa belom zastavom, pokazaćemo šta znamo. Prvo kolo je neizvesno, ali ima svoje draži", zaključio je Gašić.

Utakmica između Mladosti i Jagodine igra se u subotu od 13 sati i 30 minuta u Lučanima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve