Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.02.2015.

22:33

Novinari, oprezno pred Ibrahimovića

Novinarski posao nikad nije lak, posebno kada sarađujete sa ekscentricima kao što je Zlatan Ibrahimović, što je na svojoj koži osetio jedan kolega iz Francuske.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: Beta/AP

Šveđanin, koji je poslednjih nedelja u otvorenom ratu sa medijima, još jednom je pokazao koliko je težak za saradnju, bez obzira što nije on napravio grešku.

Nakon što je golom iz penala doneo bod PSŽ-u u Lionu, jedan novinar ga je, bez dobre provere podataka, pitao da li se oseća bolje zbog gola posle dva meseca pauze.

Ibrahimović je uzvratio pitanjem "Dva meseca?", na šta je dobio odgovor "Da, u Ligi 1". Šveđanin je posle širokog osmeha pitao "A Sent Etjen?", podsetivši novinara na svog gola krajem januara.

Posle neprijatne pauze Ibrahimović je novinaru rekao da ne razgovara s njima ako ne zna informacije.

Ibrahimović je pre nekoliko dana zabranio svojim saigračima da razgovaraju sa novinarima istakavši da je on gazda, a prethodno je ućutkao novinara koji je želeo da ga intervjuiše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve