Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 29.12.2014.

20:58

Licitacija u Milanu, Čerči najbliži

Posle nesupešnog eksperimenta sa Fernandom Toresom, Milan i Filipo Inzagi traže igrača koji će u drugom delu sezone da predvodi napad "rosonera".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Kao svaki put kada je u pitanju veliki klub u prelaznom roku, spekuliše se o brojnim imenima.

Sa Milanom se dovode u vezu igrači raznih odlika, iskusni i mladi, oni koji su u formi i oni van nje, oni koje krasi brzina, one kojima je snaga glavni adut, igrači iz Španije, Engleske, Grčke, Belgije.

Nama je svakako najinteresantnije pominjanje Aleksandra Mitrovića, koji je u protekloj polusezoni dao 12 golova za Anderleht, dva u Ligi šampiona, a ima tek 20 godina. Nema sumnje da bi Mitrović, u slučaju dolaska u Milan, predstavljao ulog u budućnost velikana sa San Sira.

Najčešće se sa Milanom proteklih nedelja povezuje Italijans Alesio Čerči. On bi na San Siro navodno trebalo da dođe kao deo transfera Toresa u Atletiko, jer je on član madridskog kluba. Nije se proslavio u Primeri, dao je samo jedan gol protekle jeseni. On je svakako najrealnija opcija. On se pre nekoliko sati oprostio od Atletika i najavio dolazak u Milan.

Treće ime koji bi navodno moglo da se nađe u Milanu je Grk Kostas Mitroglu. Nema konkurenciju u domovini, postigao je devet golova ove sezone za Olimpijakos, ali se nije proslavio van Pireja. Prošlu polusezonu je proveo u Fulamu, čiji je zvanično i dalje igrač, ali nije dao nijedan gol.

Poslednji igrač o kojem se spekuliše je Havijer "Čičarito" Ernandes. Meksikanac je zbog velike konkurencije prešao iz Mančester Junajteda u Real Madrid, gde je šansu dobijao na kašičicu, ali je solidno koristio. Na sedam mečeva u Primeri dao je tri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu