Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.12.2014.

16:15

Lalatović: Neverovatno

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović razočaran je remijem u Lučanima protiv Mladosti u 15. kolu Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crveno-beli su vodili golom Nejca Pečnika do 88. minuta, a onda je Saša Jovanovića istrčao kontru i doneo neočekivan bod domaćinu.

"Neverovatno je da smo primili gol u trenutku kada se Rajković prvi put isprljao na meču. Kontrolisali smo meč, promašili dosta šansi i na kraju primili gol iz prvog šuta gol", rekao je Lalatović.

On je podsetio da je imao mnogo problema sa povredama igrača, pošto nije mogao da računa na Đorđa Rakića, Danijela Avramovskog, Vukana Savićevića i Luku Jovića.

"Imali smo mnogo problema sa povredama igrača, pogotovo u napadu. Ponovo se pokazalo da nam je realizacija najveći problem", naveo je Lalatović.

Trener Mladosti Nenad Milovanović priznao je Crvena zvezda bila bolja, ali da je njegov tim strpljivo čekao šansu i iskoristio je.

"Zvezda je bila bolji rival, ali su naše izmene preokrenule tok meča. Teren je bio veoma težak i iziskivao je velike napore. U drugom poluvremeno dogovorili smo se da čekamo grešku Zvezde i iskoristili smo je", rekao je Milovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

149 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve