Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.11.2014.

22:13

Pobede Frajburga i Paderborna

Fudbaleri Frajburga slavili su u Kelnu minimalnim rezultatom, dok je ekipa Paderborna bila bolja od Herte 3:1, u poslednjim mečevima 10. kola Bundeslige

Izvor:

Autor:

Default images

Frajburg, za koji je ponovo ceo meč odigrao srpski reprezentativac Stefan Mitrović, stigao je do sva tri boda pogotkom Daride iz penala u 35. minutu i pobegla sa dna.

Novajlija Paderborn nastavio je sa odličnim rezultatima, a ovoga puta savladana je Herta. Za domaće su bili precizni Bakalorž, Kačunga i Meka, dok je jedini gol za goste delo Kalua.

Frajburg je u Kelnu stigao do osmog boda i pomerio se sa poslednje na 16. poziciju, dok je Keln ostal 12. S druge strane, Paderborn se četvrtom pobedom popeo na sedmo mesto sa 15 bodova, dok je Herta ostala 13. sa 11.

U prvom meču dana, Borusija iz Mehengladbaha nastavila je sa sjajnim igrama i ostala u trci za sam vrh.

Derbi kola odigran je u subotu na Alijanc Areni, gde je aktuleni šampion Bajern savladao Borusije iz Dortmunda posle dve greške Nevena Subotića.

Bavarci su tako zadržali prvo mesto sa četiri boda više od Volfsburga i Mehengladbaha. Hofenhajm je četvrti sa 17, a slede Leverkuzen i Hanover sa po 16.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve