Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.10.2014.

22:20

Bilić: U Beograd po teška tri boda

Trener Bešiktaša Slaven Bilić rekao je pred gostavanje u Beogradu da je Partizan dobar i kvalitetan protivnik, istakavši da ima samo jedan poraz u 20 mečeva.

Izvor:

Autor:

Default images

"Radi se o dobroj ekipi, imaju osam pobeda u osam kola. Naravno da kvalitet liga nije isti, ali smatram da su dobar i kvalitetan tim. Ako sam dobro video, imaju samo jedan poraz u poslednjih 20 mečeva, i to od Asterasa u Grčkoj", rekao je Bilić.

Nekadašnji selektor Hrvatske je imao priliku da gostuje u prestonici Srbije, pa će svojim igračima moći da predoči kakva ih atmosfera očekuje u Humskoj,

"Dočekaće nas “neprijateljska" atmosfera, njihovi navijači su žestoki, navijaju tokom svih 90 minuta i konstatno guraju ekipu na terenu. Ipak, mi moramo da se vratimo sa dobrim rezultatom, ali nas svakako čeka teška borba za tri boda", dodao je Bilić.

Utakmica trećeg kola Grupe C Lige Evrope između Partizana i Bešiktaša igraće se u četvrtak od 21.05 na stadionu u Humskoj, a karte se mogu pazariti od utorka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve