Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.09.2014.

21:33

Despotović: Maštao sam o ovome

Napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović, koji je dao odlučujući gol u pobedi nad Borcem u Kupu, očekuje još bolje igre u nastavku sezone.

Izvor: B92, crvenazvezdafk.com

Autor:B92, crvenazvezdafk.com

Default images

“Vratio sam se iz Belgije gde nisam igrao i trebalo mi je vremena da uđem u formu. Takođe, i fizička sprema je uticala da ne pružim najbolje partije. Verujem da ću u nastavku sezone doprineti još više uspesima tima“, rekao je Despotović za zvanični klupski sajt.

Zvezda je u neizvesnoj utakmici savladala Borac 1:0.

“Nisam imao plan da otrčim na sever nakon postignutog gola, ali se tako namestilo. Još kao klinac maštao sam o tome i zaista sam presrećan, nema reči kojima bih opisao kako se osećam. Pogodak posvećujem svojoj porodici, ocu, majci i bratu koji su uvek bili tu za mene i predstavljali najveću podršku. Žao mi je što debitantski gol za klub koji volim nisam postigao dve ili tri godine ranije, međutim nikada nije kasno. Što se utakmice tiče imali smo dosta prilika, ali ni protivnik nije bio bezopasan. Na kraju mislim da smo zasluženo pobedili“, rekao je Despotović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve