Nova vest
Fudbal

Petak, 08.08.2014.

20:13

"Kvadrado sme da napusti Violu"

Vlasnik Fiorentine Andrea Dela Vale priznao je da će dopustiti Huanu Kvadradu da se preseli u drugi klub u slučaju ozbiljne ponude.

Izvor: MLN

Autor: MLN

Default images

On je dodao da je Kolumbijac načelno pristao da ostane, ali samo u slučaju da ne dođe do ponude nekog od velikih evropskih klubova poput Mančester Junajteda ili Barselone.

Ipak, Dela Vale upozorio navijače Fiorentine da se pripreme na sezonu bez jednog od svojih ključnih igrača.

"On se krajnje prijateljski ponašao prema meni, razmišljao je o interesima kluba, budućnosti. Rekao je da ne mora da ode po svaku cenu, ali i da bi voleo da se oproba u najjačim ligama na svetu. Odgovorio sam da ga razumem i da ću mu dozvoliti transfer ukoliko nam priđe ozbiljan kupac. Nažalost, imam predosećaj da će se to vrlo brzo desiti. Moramo biti spremni na takvu situaciju", rekao je Dela Vale.

Kvadrado je za 'Violu' odigrao 68 utakmica, a pažnju na sebe privukao je sjajnim partijama za reprezentaciju Kolumbije na proteklom Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve