Nova vest
Fudbal

Subota, 26.07.2014.

21:07

Ančeloti: Di Marija je igrač Reala

Priča oko sudbine Anhela di Marije ovih dana dobija epske razmere, a trener Real Madrida Karlo Ančeloti ponovo je zakomplikovao situaciju.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Italijan je opet demantovao spekulacije da će dozvoliti odlazak reprezentativca Argentine, koji je već viđen u Pari Sen Žermenu.

“On je igrač Reala, klub se ovog leta odlično snalazi na tržištu i verujem da će tako biti do poslednjeg dana prelaznog roka. Sadašnji sastav je više nego sposoban da napravi bolje rezultate od prošlogodišnjih“ , rekao je Ančeloti.

Prema pisanjima evropskih medija, Di Marija bi trebalo da ode na jednogodišnju pozajmicu u PSŽ, Real bi za to dobio 10 miliona evra, a francuski klub bi bio u obavezi da na kraju sledeće sezone otkupi ceo ugovor veznog igrača.

Takođe, uprava Reala je navodno zainteresovana za Radamela Falkaa, a novac za njegov transfer trebalo je da se obezbedi od prodaje Di Marije, koji je u Realu od 2010. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve