Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.07.2014.

21:53

LŠ: Farani zadovoljniji pred revanš

Fudbaleri gibraltarskog Linkolna i HB Torshavna sa Farskih Ostrva igrali su nerešeno 1:1 u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Pobednika ovog dvomeča u drugom kolu čeka vicešampion Srbije Partizan.

Domaći Linkoln poveo je već u 18. minutu golom Čipoline u 18. minutu i imao je dobar rezultat sve do 71, kada je Hansen izjednačio i postavio konačan rezultat.

Revanš meč dve ekipe igra se za nedelju dana na Farskim Ostrvima.

Gibraltarska ekipa na samom startu prve međunarodne utakmice uspela je da se izbori sa pritiskom gostiju, najviše zahvaljujući golmanu Peresu koji je branio pokušaje Jensena i Dos Santosa i Klarka.

Ipak, posle odbijenog prvog napada, Linkoln je iz prvog pravog napada uspeo da povede. Li Kaskjaro je ušao u kazneni prostor rivala gde ga je faulirao Muritsen, pa je sudija pokazao na belu tačku.

Siguran izvođač penala bio je Đozep Čipolina.

HB Torshavn je od tog trenutka pokušao da stigne do izjednačenja, ali je Linkoln odoleo i na poluvreme otišao sa prednošću.

Gibraltarcisu na samom startu drugog dela propustili dve prilike preko Kajla Kaskjara i Klarka, što im se osvetilo u 71. minutu.

Muritsen je bio asistent, a veoma važan pogodak za goste postigao je Hansen. On je iskosa sa leve strane primio loptu, ušao u kazneni proctor rivala I preciznim udarcem zatresao mrežu Peresa.



Do kraja susreta nije bilo promene rezultata, pa će ekipa sa Farskih Ostrva imati minimalnu prednost pred revanš sledeće nedelje.

Viktorija stadion, Gibraltar
Linkoln – HB Torshavn 1:1
Đ. Čipolina 18’ (p) – Hansen 71’

Sastavi:
Linkoln: Dž. Peres – Garsija, R. Čipolina, R. Kaskjaro, Đ. Čipolina – D. Duarte (Pajas 77’), Guling (Kabrera 68’), Klark, K. Kaskjaro, L. Kaskjaro – Dž. Duarte (B. Peres 83’)
HB Torshavn: Gestson – Santos, Vatnsdal, Davidsen, Holm – Joensen, Muritsen (Ingason 84’), Hansen – Benjaminsen, Jensen, Edmundson,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve