Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.06.2014.

18:35

Baraž: Prekid zbog suzavca (FOTO)

Revanš utakmica baraža za popunu Jelen Superlige između Rada i Metalca prekinuta je u 50. minutu jer su navijači ’Građevinara’ aktivirali suzavac

Izvor:

Autor:

Default images

Vetar je razneo dim po terenu, pa su igrači brzo morali da se povuku sa igrališta.

Prema navodima medija, suzavac se nalazio u torbi jednog od navijača domaće ekipe, zajedno sa još nekoliko pirotehničkih sredstava, a aktivirao se kada je torbu zahvatio plamen.

Igrači Rada vratili su se na teren kroz nekoliko minuta, dok se igrači Metalca odbili da nastave meč, kao I da ga odigraju u četvrtak, jer su im četiri igrača hospitalizovana.

Direktor Superlige Vladimir Bulatović kazao je novinarima da meč mora da se odigra.

"Propozicije su sasvim jasne. Pošto je petorici igrača pozlilo, ne postoje uslovi da se meč nastavi. Ako se stvore uslovi u naredna 24 sata, meč će se odigrati. Svi igrači moraju da budu zdravstveno sposobni za sutrašnji susret. Ako se ne bude igralo sutra, onda u prvom slobodnom terminu", rekao je Bulatović.

Predsednik Metalca Dragoljub Vukadinović kazao je da njegov tim "sigurno" neće igrati u četvrtak.

"Žao mi je, nećemo sutra sigurno igrati. Ovo nije elementarna nepogoda. Domaćin nije dobro organizovao meč, četvorica naših igrača su hospitalizovana", rekao je Vukadinović.

U trenutku prekida meča na Banovom brdu Rad je vodio sa 1:0, a jedini gol postigao je Ognjen Ožegović posle samo četiri minuta igre. U prvoj utakmici nije bilo pogodaka.

.

.

.

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve