Nova vest
Fudbal

Subota, 24.05.2014.

16:29

Zvezdini klinci drugi u Eštorilu

Pioniri Crvene zvezde osvojili su drugo mesto na turniru u Eštorilu nesrećnim porazom od domaćina Benfike.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Crveno-beli" klinci su bili na korak od osvajanja turnira "Fudbal za prijateljstvo", ali su primili dva gola u poslednja dva minuta i izgubili 3:2.

Na turniru, koji je organizovan povodom finala Lige šampiona, učestvovalo je 16 zemalja, a Zvezda je pod imenom Srbija savladala Metalist (Ukrajina) 6:2, Varšavu (Poljska) 7:0 i Galatasaraj (Turska) 8:2.

Zvezdinim nadama je na sjajnim igrama nakon turnira čestitao legendarni Franc Bekenbauer, glavni promoter projekta "Fudbal za prijateljstvo", a imali su priliku da se druže za fudbalerima Luisom Netom iz Portugala i Anatoijem Timoščukom iz Ukrajine.

U timu koji vodi Marko Vlasonjić igrali su: Stefan Torbica, Milan Šikanić, Jovan Ilić, Miloš Milojković, Luka Pavlović, Marko Janković, Biktor Draganić, Damjan Daničić, Luka Marković, Aleksa Denić, Miloš Gordić i Marko Konatar.

Mladi igrači Zvezde će u subotu uveče prisustvovati i finalu Lige šampiona između Real Madrida i Atletiko Madrida na stadionu La Luž u Lisabonu.

O meču je kratko za B92 pričao i bivši portugalski golman Viktor Baija, koji će navijati za Real, iako je svojevremeno branio za Barselonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve