Nova vest
Fudbal

Petak, 16.05.2014.

10:49

Murinjo gledao Azara, video Mitra

Aleksandar Mitrović asistirao je za pobedu Anderlehta nad Zulteom kojom se njegov tim približio titulu, a taj meč posmatrao je Žoze Murinjo.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Murinjo je na stadionu u Varegemu gledao Edenovog brata Torgana Azara, inače igrača Čelsija koji je na pozajmici u Zulteu.

Znajući da dolazi Murinjo, Torganu su navijači posvetili transparent na tribinama na kome je pisalo "Došao kao mlađi brat, igra kao zlatni dečak".

Ipak, mladi Azar nije se preterano proslavio na tom meču, pošto je njegov tim izgubio sa 2:1, a jedan od heroja bio je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

Mitrović se vratio na teren nakon suspenzije i asistirao u pobedi koja je primakla Anderleht tituli jer im je u poslednjem kolu dovoljan i bod protiv Lokerena.



Tim iz Brisela je slavio 2:1 nad Zulteom, a Mitrović je asistirao Brunu za vođstvo od 2:0 u 24. minutu meča. On je postigao i sjajan gol, ali ga je linijski sudija neopravdano poništio.

Bivši napadač Partizana poznat je po svom temperamentu, a ni ova utakmica nije prošla bez incidenata, pa je tako Murinjo imao prilike da vidi i lošu stranu našeg igrača. Mitar je napravio jedan manji kada nije hteo da napusti teren pošto je ostao bez kopačke. Njega je na silu van linije izbacio golman domaćih Sami Bosu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve