Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.04.2014.

23:27

Murinjo: Sledeće sezone bolji

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je nakon eliminacije iz Lige šampiona da je razočaran, ali ponosan na igrače.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Čelsi je nakon remija bez golova u Madridu, poražen 3:1 od Atletika na svom Stamford Bridžu, u polufinalu elitnog takmičenja.

"Ne mogu da kritikujem igrače koji su dali sve od sebe. Imali smo probolema sa povredama, suspenzijama, igračima koji nisu imali pravo nastupa. Ovo je razočaravajući poraz, ali sam ponosan na njih", rekao je Murinjo.

Čelsi je poveo u 36. minutu golom Fernanda Toresa, ali je u finišu poluvremena izjednačio Adrijan Lopes. U prvoj polovini drugog dela Dijego Kosta iz penala i Arda Turan su doneli preokret i pobedu Atletiku.

"Uradili smo sve što smo mogli, da smo pogodili za 2:1 okrenuli bi meč u svoju korist. Jedan minut u drugom poluvremenu je rešio sve. Sledeće sezone će biti bolje nego ove. To je naš cilj. Naši mladi igrači će biti bolji, dovešćemo još nekoliko da pojačamo tim i bićemo bolji", zaključio je Portugalac.

Atletiko Madrid će u finalu LŠ 24. maja u Lisabonu igrati sa gradskim rivalom Realom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve