Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.03.2014.

13:18

Partizan bolji od Smedereva

Fudbaleri Partizana pobedili su Smederevo sa 3:1 (0:1) u kontrolnom meču odigranom u Sportskom centru Teleoptik.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Trener Marko Nikolić pružio je priliku igračima sa manjom minutažom, a oni su je dobro iskoristili.

Ipak, prvi su do vođstva stigli gosti preko Vićentijevića u 22. minutu. 'Crno-beli' su preokrenuli u samo tri minuta. Prvo je precizan bio Marković u 53. minutu, a zatim se u strelce upisao Fofana. Konačan rezultat poostavio je Saša Varga šest minuta pre kraja.

Partizan: Živko Živković (od 62. Nikola Petrović) - Aksentijević (od 86. Memišević), Stanković, Gulan (od 46. Ivković), Nemanja Petrović - Marković (od 82. Milovanović), Pantić, Luka (od 73. Pantelić), Ilić (od 73. Golubović) - Grbić (od 72. Varga), Fofana (od 82. Rajković).

Smederevo: Milošević, Lukić, Petrušić, Blagojević, D. Ristić, M. Ristić, Stamatović, Stojanović, Bulatović, Vićentijević, Jovanović, igrali su još Glintić, Marinković, Cigulajkić, Cvetković, Miljković, Pavić, Čokić, Radosavljević, Vukašinović.

Ekipu je vodio pomoćni trener 'crno-belih' Zvonko Varga, a na terenu nije bilo startera iz Kragujevca, kao i Ostojića, Nikole Ninkovića i povređenog Kojića. Za Partizan su igrali i fudbaleri Teleoptika, njih šestorica, Saša Ivković, Marko Golubović, Samir Memišević, Dušan Pantelić, Nemanja Milovanović i Marko Rajković.

Pre ovog duela fudbaleri koji su igrali sa Radničkim u Kragujevcu odradili su trening, a trener Marko Nikolić osvrnuo se na predstojeći meč sa Radom u Jelen Superligi i istakao da nije slučajno da se upravo pred taj meč pojavila priča o nameštanju utakmice sa 'Građevinarima' 2003. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve