Nova vest
Fudbal

Subota, 08.03.2014.

16:58

Nikolić: Možemo i bolje

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je da je zadovoljan ubedljivom pobedu u Kragujevcu protiv Radničkog (5:0).

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Partizan je pobedio Radnički sa 5:0 i preuzeo prvo mesto na tabeli sa dva boda više od Crvene zvezde, koja bi pobedom protiv Napretka (18.00 h) mogla da se vrati na prvo mesto.

"Ovo je bila dobra utakmica za nas, a možemo i bolje. Izvanredan rezultat, mnogo udaraca na gol, treba biti zadovoljan. Lepa igra, ubedljiva pobeda, zadovoljan sam", rekao je Nikolić posle utakmice za televiziju Arenasport.

Partizan je pobedio Radnički sa 5:0 i preuzeo prvo mesto na tabeli sa dva boda više od Crvene zvezde, koja bi pobedom protiv Napretka (18.00 h) mogla da se vrati na prvo mesto.

"Ima mnogo da se igra do kraja, napravili smo jedan korak u borbi za titulu. Svaka utakmica će do kraja biti ovakva, kvalifikaciona", rekao je trener šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

Trener Radničkog Radmilo Ivančević rekao je da ne razume zbog čega su se njegovi igrači uplašili i dodao da ekipa mora da se okrene predstojećim duelima, u kojima će pokušati da izbori opstanak.

"Izgubili smo pre nego što smo počeli. U prvom delu prvenstva smo izgubili sa 1:5, ne razumem čemu taj strah, bili smo sasvim druga ekipa nego u prethodne dve utakmice, čvrsta i brza. Rano smo primili gol, neverovatno kako smo lako izgubili", rekao je on.

"Čestitam Partizanu, odigrao je jako dobro, a mi smo mu svojim greškama pomogli da bude ubedljivo. Čeka nas teško gostovanje protiv Zvezde, pokušaćemo da odigramo korektno. Mi smo za našu ligu (za plasman) od osmog mesta na dole. Predstoji mnogo borbe za opstanak, ali mislim da to možemo. Okrećemo se utakmicama sa našim rivalima za opstanak", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve