Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.03.2014.

22:00

Janković: U Nišu bez opterećenja

Trener Rada Aleksandar Janković rekao je da njegova ekipa bez opterećenja ulazi u prvenstvenu utakmicu sa Radničkim iz Niša.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

"Mi u ovoj utakmici možemo mnogo toga da dobijemo, a malo da izgubimo. Neopterećeno ulazimo u meč, ali svakako sa ambicijom da pobedimo, jer smo svesni koliko bi nam pozitivan rezultat u ovom trenutku značio", rekao je Janković na konferenciji za novinare na stadionu Rada.

Fudbaleri Rada u subotu od 17 sati u Nišu igraju protiv Radničkog, utakmicu 18. kola Super lige Srbije.

"Gradjevinari" su u prošlom kolu pobedili Novi Pazar sa 1:0, ali su ostali na poslednjem mestu na tabeli sa 14 bodova. Ispred njega su Javor i Donji Srem sa po 16 bodova.

"Radnički u ovom meču ima imperativ pobede, a imaju i evropske ambicije. Najveći adut im je trener Dragoljub Bekvalac. Imaju izuzetne pojedince i sigurno su dobro pripremljeni za ovaj meč", rekao je Janković. On je rekao da ima sitnih kadrovskih problema, pošto Ognjen Gnjatić ima parne kartone i istakao da su se novi igrači dobro uklopili u tim.

"Taktika ekipe je napravljena po njihovim sposobnostima, svi su se dobro uklopili. Izuetno su motivisani, pokazuju zrelost u igri", rekao je on.

Fudbaler Rada Dejan Babić rekao je da je posle pobede protiv Novog Pazara atmosfera dobra u ekipi, ali da će biti bolja ako ostvari dobar rezultat u Nišu.

"Očekuje nas teška utakmica, mi idemo da se borimo i ići ćemo na pobedu. Očekujem dobar meč. Uklopio sam se vrlo brzo, atmosfera je savršena i sigruan sam da može da bude bolja ako ostvarimo dobar rezultat u Nišu", rekao je Babić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu